Αρχική Πολιτική Βορίδης: Δεν υπάρχει καν πολιτικός λόγος για πρόωρες εκλογές

Βορίδης: Δεν υπάρχει καν πολιτικός λόγος για πρόωρες εκλογές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν υπάρχει καν πολιτικός λόγος για πρόωρες εκλογές, τόνισε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αφορμή το τεχνικό σφάλμα στην πλατφόρμα του «Μάθε που ψηφίζεις» και την εμφάνιση του τίτλου «Εκλογές 2021».

«Έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος αυτού ο πρωθυπουργός με μεγάλη καθαρότητα και σαφήνεια και έχει πει ότι δεν υπάρχει αυτό», σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Εξήγησε ότι η πλατφόρμα ενημερώνεται τακτικά και περιοδικά για τα στοιχεία των ετεροδημοτών και περίπου με αυτόματο τρόπο φάνηκε το 2021 «το οποίο είναι προφανώς λάθος».

Για το λιανεμπόριο στις «κόκκινες» περιοχές ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι να να ανοίξει αλλά πρέπει να γίνεται η συνεκτίμηση με την πορεία της πανδημίας και τα δεδομένα της.

Διαβεβαίωσε ότι ακόμη και αν δεν ξεκινήσει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη η στήριξη των επιχειρηματιών θα συνεχιστεί.

Σχετικά με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό κατά το Πάσχα, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «περιμένουμε όλοι να ακούσουμε ανακοινώσεις για το θέμα των μετακινήσεων» και πως σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα μείνει στην Αθήνα.