Αρχική Ελλάδα «Βόμβα» Κούγια: «Δέχτηκα τηλεφώνημα – Είναι φοβισμένοι οι γονείς» (βίντεο)

«Βόμβα» Κούγια: «Δέχτηκα τηλεφώνημα – Είναι φοβισμένοι οι γονείς» (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τηλεφώνημα από απόκρυψη στον Αλέξη Κούγια, έγινε όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, ο οποίος έχει αναλάβει την οικογένεια του δολοφονημένου Άλκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος συναντήθηκε με την οικογένεια του Άλκη και σε δηλώσεις του είπε πως δέχτηκε τηλεφώνημα από απόκρυψη και τον ρώτησαν γιατί μιλάει για «εγκληματική οργάνωση». Παράλληλα, αυτό το οποίο τόνισε είναι πως θα ζητήσει, όπως στη δίκη της Τοπαλούδη, εξαίρεση για την υπόθεση και να μη γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη, αλλά την Αθήνα.

«Είμαι αποφασισμένος»

«Είμαι συγκλονισμένος από τη συνάντηση που είχα με αυτούς τους ανθρώπους. Με γέμισαν φωτογραφίες και μου μιλούσαν για τον Άλκη. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν αλλά υπάρχει δικαιοσύνη.

Έμαθαν ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος δικαστικού μεγάλου, όπως και η σύζυγός του. Έχουν μάθει για τις αποφάσεις που έχουν προηγηθεί με τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού και ανησυχούν. Και τότε ήταν το ίδιο δικηγορικό περιβάλλον.

Οι γονείς είναι αποφασισμένοι να έρθουν στο δικαστήριο όπως και οι γονείς των άλλων δύο παιδιών που τραυματίστηκαν. Είναι φοβισμένοι για την έκβαση της υπόθεσης αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένοι μέχρι να δουν τους δολοφόνους να καταδικάζονται.

Υπάρχει τρομοκρατία και άρχισαν οι απειλές και σε εμένα προσωπικά. Με πήρε κάποιος με απόκρυψη και με ύφος μου είπε “γιατί λέω για εγκληματική οργάνωση”. Του απάντησα γιατί είναι εγκληματική οργάνωση».