Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Βόλος: Σοκαριστικά  όσα αποκαλύπτουν οι γονείς του 7χρονου,που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του

Βόλος: Σοκαριστικά  όσα αποκαλύπτουν οι γονείς του 7χρονου,που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του

Σε σοκ ο 7χρονος “Αύριο που θα πάω σχολείο φοβάμαι “

Η μητέρα του έκανε λόγο για τρία περιστατικά επίθεσης στο παιδί της, όλα από τον ίδιο μαθητή. Δεν μπόρεσε να δώσει την ακριβή ηλικία του ανηλίκου, καθώς όπως τόνισε σε δηλώσεις της στο Mega, «δεν έχω καμία ενημέρωση από το σχολείο» αλλά υπογράμμισε πως είναι μεγαλύτερης τάξης.

Παράλληλα, κατήγγειλε τη διευθύντρια του σχολείου για πλήρη απραξία καθώς, ενώ ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή, όπως είπε, δεν έκανε τίποτα.

«Είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό με το ίδιο παιδί και το σχολείο δεν κάνει τίποτα» είπε, ενώ σε άλλο σημείο επεσήμανε πως όταν ενημερώθηκε αρχικά η διευθύντρια «έδειξε σοκαρισμένη, είπε ότι είναι δίπλα μας».

Αναφερόμενη, στα περιστατικά, υπογράμμισε πως την πρώτη φορά ο γιος της, κι άλλα «πρωτάκια», έπεσαν θύμα bullying από μεγαλύτερους μαθητές, τη δεύτερη, βρήκε κολλημένο στο σώμα του 7χρονου ένα αυτοκόλλητο, ενώ την τρίτη βρήκε στα οπίσθιά του ζωγραφισμένη μία τρίλιζα.

«Χθες, του άλλαζα τα ρούχα και βλέπω τρίλιζα στο πίσω μέρος του παιδιού μου, έπαθα σοκ. Το παιδί έκλαιγε και μου είπε τι έγινε» σημείωσε.

Eρωτώμενη για το πώς είναι το παιδί, δήλωσε πως όσο είναι μαζί με εκείνη και τον πατέρα του είναι καλά, αλλά της εκφράζει συνεχώς φόβους«Αύριο που θα πάω σχολείο φοβάμαι».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε να τους επιστρέψει 241 εκατομμύρια

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε...

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000% – Θα γίνω πρωθυπουργός

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα...

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα υπολογίζεται το επίδομα ανεργίας

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα...

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι πρώτη προτεραιότητα

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια...

Ενημερωτικό Δελτίο

Αποσύρθηκε βιβλίο από νηπιαγωγείο μετά από “αντιδράσεις” – Είχε εικόνες με οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών

Αποσύρθηκε βιβλίο από νηπιαγωγείο μετά από "αντιδράσεις" - Είχε εικόνες με οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών Αποσύρθηκε βιβλίο από νηπιαγωγείο μετά από "αντιδράσεις" - Είχε εικόνες με...

Πατέρας μαθήτριας «εισέβαλε» σε σχολείο και επιτέθηκε σε καθηγητή

Πατέρας μαθήτριας «εισέβαλε» σε σχολείο και επιτέθηκε σε καθηγητή Νέο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Ανατολικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο 2ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου, που βρίσκεται στο...

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης μαθητή/τριας με λίγα κλικ στο gov.gr

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης μαθητή/τριας με λίγα κλικ στο gov.gr Τη δυνατότητα να εκδώσουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr «Βεβαίωση Φοίτησης Μαθητή/τριας» σε σχολείο μπορούν πλέον οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες. Διαθέσιμη ηλεκτρονικά μέσω...

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην Νομική του ΑΠΘ για να λήξει η κατάληψη

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην Νομική του ΑΠΘ για να λήξει η κατάληψη Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει κάθε πιθανή δίοδο προς το κτήριο διοίκησης του ΑΠΘ και...