Αρχική Μόνιμοι «Βοήθεια στο Σπίτι»: Λύση στο πρόβλημα της μοριοδότησης

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Λύση στο πρόβλημα της μοριοδότησης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζεται η αγωνία για χιλιάδες ενδιαφερόμενους της προκήρυξης για το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”. Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες του ΑΣΕΠ αναφέρουν ότι το πρόβλημα της μοριοδότησης για την προκήρυξη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», λύθηκε και, πλέον, βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρτισής της.

Η προκήρυξη για τις 2.909 μόνιμες θέσεις στους δήμους αναμένεται να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσα στις επόμενες 10 με 15 μέρες, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Μάρτιο.

Το θέμα, το οποίο είχε προκύψει ήταν η μοριοδότηση της εντοπιότητας σε σχέση την ειδική εμπειρία, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις με το υπουργείο Εσωτερικών να κρατήσουν για ένα μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε η «χρυσή τομή» η οποία και θα αποτυπωθεί στην προκήρυξη.

Οι δέκα ειδικότητες που αναμένεται να ζητηθούν είναι αυτές των κοινωνικών λειτουργών (ΠΕ, ΤΕ), ψυχολόγων (ΠΕ), Νοσηλευτών (ΠΕ, ΤΕ), βοηθών νοσηλευτών (ΔΕ), κοινωνιολόγων (ΠΕ), επισκεπτών Υγείας (ΤΕ), πτυχιούχων Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΕ) ,πτυχιούχων Κοινωνικής Διοίκησης (ΠΕ), οδηγών (ΔΕ) καθώς και οικογενειακών Βοηθών (ΥΕ)