Αρχική Υπουργεία Βίτσας: Ευπρόσδεκτος και επιβεβλημένος κάθε έλεγχος για τα κονδύλια στο προσφυγικό

Βίτσας: Ευπρόσδεκτος και επιβεβλημένος κάθε έλεγχος για τα κονδύλια στο προσφυγικό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για κακοδιαχείριση και διασπάθιση στα κονδύλια για το Προσφυγικό, ο υπουργός Μεταναστευτικός Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, τόνισε πως «Κάθε έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος και επιβεβλημένος».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», σχολίασε γερμανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σκάνδαλα σχετικά με την σίτιση, ο κ. Βίτσας τόνισε ότι «όλες οι σχετικές συμβάσεις, τις οποίες κάνει συνήθως ο στρατός το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι αναρτημένες».

Όπως είπε τις πρώτες συμβάσεις, όταν είχε γίνει ερώτηση στην Βουλή, τις είχε καταθέσει, ήταν περίπου τρεις τόμοι και συγχρόνως είπε «έχω δώσει σε όλες τις δυνάμεις και στην δημοσιότητα, τα χρήματα που έχουν δώσει οι επιτροπές της κομισιόν και για ποια δράση τις έχουν δώσει«. «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα είτε σε επίπεδο κυβέρνησης είτε σε επίπεδο υπουργείων, είτε σε ατομικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας και υπογράμμισε ότι ο προκαταρκτικός έλεγχος αφορά όλα τα κονδύλια και όχι μόνο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.