Αρχική Δήμοι Βισαλτία: Δώρο από ένα ποδήλατο στα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου

Βισαλτία: Δώρο από ένα ποδήλατο στα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από ένα ποδήλατο, δώρισε στα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π.,  που έκαναν την εγγραφή τους για την περίοδο 2020-2021, ο Δήμος Βισαλτίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση.

Μετά τα Κ.Δ.Α.Π. Τερπνής, Δημητριτσίου και Βέργης, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου παραδόθηκαν τα ποδήλατα στα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. Μαυροθάλασσας και Ιβήρων έξω από το Δημοτικό Κατάστημα στη Μαυροθάλασσα, παρουσία των Αντιδημάρχων Αδαμούδη Γιάννη και Μπιμπλιά Θωμά και των εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.

Χθες Δευτέρα  8 Φεβρουαρίου 2021 παρέλαβαν τα ποδήλατα τους τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. Νιγρίτας και Ανθής μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο στη Νιγρίτα, και στα Κ.Δ.Α.Π. Φλαμπούρου και Σιτοχωρίου.

Τα ποδήλατα παρέδωσαν ο  Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Β. Λεωνίδα Ψαρρά, παρουσία των εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.

«Αυτή η δύσκολη περίοδος που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τα παιδιά , με την ανατροπή της καθημερινότητάς τους, την διακοπή των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και την αποστασιοποίηση από τους φίλους τους», όπως αναφέρει ο Δήμος σε σχετική ανακοίνωσή του, για να προσθέσει ότι ,μέσα σε αυτή την κατάσταση ο Δήμος Βισαλτίας  προσφέρει στα παιδιά ένα δώρο ελπίδας και ελευθερίας. «Τους δίνουν την δυνατότητα να αγαπήσουν το ποδήλατο, να αθληθούν και να αναπτύξουν περιβαλλοντική συνείδηση», επισημαίνει για τα ξεχωριστά αυτά δώρα στα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π.

Κατά την διάρκεια της παραλαβής των ποδηλάτων τηρήθηκαν  όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού.