Σημεία από την κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό της από 4 νεαρούς στον Πειραιά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με το Star, η 14χρονη περιέγραψε όσα έγιναν στο σπίτι στον Πειραιά από τη στιγμή που συνάντησε το πρόσωπο που είχε γνωρίσει στο TikTok μέχρι και τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του τρόμου, μετά τον βιασμό της. 

«Έφυγα από το σπίτι και συναντήθηκα με τον Ε.Ν., πήγαμε στο σπίτι που μένει με τον αδερφό του. Εκεί ήρθαν και οι Δ.Σ. και Ε.Μ. έκαναν χρήση ναρκωτικών. Άρχισαν να με αγγίζουν, προσπάθησα να φύγω αλλά ο Λ.Ν. με ακινητοποίησε με τη βία και οι υπόλοιποι μου αφαίρεσαν τα ρούχα. Ο Ε.Ν. με βίασε, στη συνέχεια και οι υπόλοιπο», είπε αρχικά στους αστυνομικούς η 14χρονη και συνέχισε: «Πήγα να κάνω μπάνιο, ήμουν γεμάτη αίματα, αφού έφυγαν ο Λ.Ν. και ο Λ.Μ. έμεινα πίσω με τους Ε.Ν. και Δ.Σ. που θα πήγαιναν αργότερα στις δουλειές τους. Μου είπαν να επιστρέψω εκεί μετά τις 16:00».

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, η 14χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώρισε πρόσφατα τον 18χρονο μέσω TikTok, αλλά ότι το τελευταίο διάστημα την παρότρυνε να λέει ψέμματα στους δικούς της και πάει σπίτι του. «Πήγαινε πες τους ότι θα πάω στην κολλητή μου γιατί δεν είναι καλά. Και φύγε και θα έρθω εγώ να σε πάρω. Θα συζητήσουμε και για τα δικά σου προβλήματα κι αύριο θα κάνουμε αυτό που θες» φέρεται να της έγραψε σε ένα από τα μηνύματα που αντάλλασσαν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τις πρωινές ώρες της 3ης Ιουλίου 2025 δέχτηκε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 από ευαισθητοποιημένη πολίτη στο Κερατσίνι, η οποία ζήτησε βοήθεια και κατευθύνσεις.

Πηγαίνοντας στην εργασία της, η καλούσα, συνάντησε ένα κορίτσι σε άθλια κατάσταση. Αντιλαμβανόμενη την κατάσταση του παιδιού, παρέμεινε κοντά του και κάλεσε ζητώντας βοήθεια. Η καλούσα, σε διαρκή επικοινωνία με Ψυχολόγο της Γραμμής SOS1056, κατάφερε να την εμπιστευτεί το παιδί και να της εκμυστηρευτεί ότι είχε φύγει από το σπίτι του την προηγούμενη μέρα, είχε διανυκτερεύσει με άτομα ρομά φυλής, με τα οποία και συνευρέθηκε.

Παρά τις προσπάθειες η 14χρονη αρνήθηκε κατηγορηματικά να μιλήσει με την Ψυχολόγο του Οργανισμού. Ωστόσο ενημερώθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», όπου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και τονίστηκε η σοβαρότητα της κατάστασης. Αξιοσημείωτο και ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το παιδί επιθυμούσε να επιστρέψει πίσω, στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Το περιστατικό στο Κερατσίνι σημειώνεται μόλις λίγες εβδομάδες από ένα ανάλογο, όπου και πάλι ένα έφηβο κορίτσι εξαφανίστηκε και τελικά εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση στην Ομόνοια.