Το βίντεο έχει γίνει viral και γιατί να μην γίνει άλλωστε όταν βλέπει κανείς σε αυτό μια σπάνια συνεύρεση μπαμπάδων με τις κόρες τους να χορεύουν μπαλέτο..!

Η παράσταση αυτού του σπάνιου βίντεο δόθηκε από τη Σχολή χορού «Μελίνα Παπαδοπούλου» το Σάββατο 8 Ιουνίου στον Χώρο Τεχνών, με τον κόσμο να παρακολουθεί τις πανέμορφες χορογραφίες μικρών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, όμως αναμφίβολα η έμπνευση της Μελίνας Παπαδοπούλου να δημιουργήσει μια χορογραφία για μπαμπάδες με τις 9χρονες κόρες τους, προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης σε όποιον παρακολούθησε αυτό το μοναδικό θέαμα  και φυσικά απέσπασε αποθεωτικό χειροκρότημα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, επτά μπαμπάδες συνόδευσαν τις κόρες τους στην παράσταση μπαλέτου που έδωσαν, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές τόσο στα παιδιά τους, όσο και στο κοινό το οποίο τους καταχειροκρότησε και φυσικά συγκινήθηκε με το θέαμα.

Με ελάχιστο τρακ, αλλά χωρίς κανένα ίχνος αναστολής οι μπαμπάδες ομοιόμορφα ντυμένοι, ανέλαβαν τους ρόλους των παρτενέρ για τις κόρες τους.

Η υπέροχη ιδέα του χορευτικού, που σηματοδότησε το τέλος της φετινής χρονιάς, ανήκει στη δασκάλα χορού των κοριτσιών.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις