Αρχική Υγεία Βατόπουλος για click away: Τι να προσέχουν οι καταναλωτές

Βατόπουλος για click away: Τι να προσέχουν οι καταναλωτές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την προσοχή των πολιτών που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους τα Χριστούγεννα με τη διαδικασία του click away επέστησε ο καθηγητής μικροβιολογίας  Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

«Θα πρέπει να μην αυξηθεί η κινητικότητα και ο συνωστισμός των πολιτών τώρα που ξεκινάει η διαδικασία του click away. Όσοι επισκέπτονται καταστήματα και βλέπουν πολύ κόσμο καλύτερο είναι να φεύγουν και να πηγαίνουν κάποια άλλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βατόπουλος μιλώντας στο Newsbomb.gr

«Θα πρέπει να μην αυξηθεί η κινητικότητα και ο συνωστισμός των πολιτών τώρα που ξεκινάει η διαδικασία του click away. Όσοι επισκέπτονται καταστήματα και βλέπουν πολύ κόσμο καλύτερο είναι να φεύγουν και να πηγαίνουν κάποια άλλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βατόπουλος.

Tα πρώτα εικοσιτετράωρα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων με τη μέθοδο του click away αποτελούν το απόλυτο crash test για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

Από την ανάλυση της αποτύπωσης που θα διενεργηθεί την προσεχή εβδομάδα θα προσδιοριστεί το εάν για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αλλά και ανήμερα των δυο γιορτινών ημερών, γίνει ακόμη μια κίνηση χαλάρωσης.