Ο Ηλίας Βαλάσης, γνωστός για τον ρόλο του ως «Ζαφείρης» στη δημοφιλή σειρά “Το Προξενιό της Ιουλίας”, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Κατά τη συνέντευξη, αναφέρθηκε στο επερχόμενο τέλος της αγαπημένης σειράς και στην απόφασή του να αποχωρήσει από μια θεατρική παράσταση.

Ο λόγος ήταν η χρήση βωμολοχιών κατά των θρησκευτικών πεποιθήσεών του. Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η απόφασή του βασίστηκε στις προσωπικές του αξίες και στον σεβασμό προς τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του.

Επίσης, σχολίασε την πολιτική κατάσταση της χώρας, εκφράζοντας ανησυχίες του για την τρέχουσα κατάσταση και κριτικάροντας την πρακτική της πολιτικής, όπου οι πολιτικοί επικεντρώνονται σε προσωπικά κέρδη.

«Είχα φύγει μία φορά σε παράσταση επειδή έβριζαν απροκάλυπτα τα Θεία. Δεν συμμετέχω σε τίποτα που μπορεί να βρίζει τον Θεό μου και δεν το κάνω από κόλλημα, αλλά καθαρά για λόγους χριστιανοσύνης. Εμείς οι Χριστιανοί έχουμε κάτι φοβερό… Όλοι ασχολούνται με τους ανθρώπους που πιστεύουν σε κάτι, το κατηγορούν αυτό το κάτι και οι ίδιοι δεν πιστεύουν. Πρέπει να σέβεται τα πιστεύω του αλλουνού. Ένιωσα πολύ αδικημένος εκείνη τη στιγμή, έβριζαν απροκάλυπτα τον Θεό μου για λόγους τέχνης. Δεν συμμετέχω σε τίποτα που προσβάλλει μια μερίδα ανθρώπων». «Η πολιτική ζέχνει, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις!»

«Η πολιτική ζέχνει, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις. Έναν άνθρωπο έχω γνωρίσει, βουλευτή, μου απαγορεύει να πω το όνομά του. Πήρε 6000 ευρώ τον μήνα, με φώναξε στη Βουλή και μου ζήτησε να του βρω 12 ανθρώπους, που έχουν πραγματική ανάγκη, να τους δίνει από 500 ευρώ. Όταν τον ρώτησα, μου είπε “εμένα αυτά τα λεφτά δε θα μου φανούν χρήσιμα, δε θα μου αλλάξουν τη ζωή μου”. Συνειδητοποιείτε το μεγαλείο του; Με έχει ορκίσει να μην πω ποτέ ποιος είναι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, άντε να τις βρεις… Πολλοί μπαίνουν και δυστυχώς τους καταπίνει το σύστημα».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις