Αρχική Πολιτική Τζανακόπουλος: Βούληση της ΝΔ είναι να μην προτείνει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο...

Τζανακόπουλος: Βούληση της ΝΔ είναι να μην προτείνει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο το 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η βούληση της ΝΔ είναι να μην προτείνει τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο για την Προεδρική εκλογή του 2020, εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δ. Τζανακόπουλος, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Προφανώς έχει τάξει την θέση σε πρόσωπο του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού μπλοκ ή σε κάποιον ευνοούμενο του παλιού καθεστώτος. Πρόκειται για πρωτοφανή συναλλαγή στα χρονικά της μεταπολίτευσης», συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χθες ανακαλύφθηκε ένα σχέδιο πως στόχος είναι να διορίσει ΠτΔ ένα πρόσωπο θα προσέρχεται από τον εκσυγχρονισμό ή κάποιον ευνοημένο του τεχνοκράτη και όλο αυτό θα γίνει σε συνεννόηση με το ΚΙΝΑΛ.

Προφανώς, όπως ανέφερε ο κ. Τζανακοπουλος, έχει τάξει την θέση σε πρόσωπο του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού μπλοκ ή σε κάποιον ευνοούμενο του παλιού καθεστώτος. Πρόκειται για πρωτοφανή συναλλαγή στα χρονικά της μεταπολίτευσης. Πρόσθεσε πως ο κος Μητσοτάκης λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. O λαός θα ρίξει στα αζήτητα τα σχέδιά του και το βαθιά αντισεισμικό παιχνίδι της ΝΔ με τον θεσμό του ΠτΔ όπως στα αζήτητα έριξε και το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης.

Επίθεση και στο Κίνημα Αλλαγής με προσωπικές βολές στην κ. Φώφη Γεννηματα με αφορμή την υπόθεση Τσουκάτου. «Ο κ. Τσουκάτος στην απολογία του στη δίκη της Siemens αποκάλυψε χθες κάτι που όλοι γνωρίζουν αλλά ουδείς ομολογούσε: 16 δις δραχμές (δηλαδή σχεδόν 47 εκατ. ευρώ) μπήκαν από τα μαύρα ταμεία της Siemens και άλλων εταιριών στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ μόνο για τις εκλογές του 2000» είπε π κ. Τζανακοπουλος και συνέχισε «παρά τις αποκαλύψεις του κου Τσουκάτου, η κα Γεννηματά από χθες όχι μόνο δεν έχει πει κουβέντα αλλά δεν έχει την παρρησία να ζητήσει έστω μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το πάρτι διαφθοράς που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία & το πολιτικό σύστημα σε απαξίωση».