Αρχική Μόνιμοι ΤτΤ: Αύριο η “πρεμιέρα” αιτήσεων για 30 μόνιμες θέσεις

ΤτΤ: Αύριο η “πρεμιέρα” αιτήσεων για 30 μόνιμες θέσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αύριο,Πέμπτη 31 Αυγούστου, ξεκινά η διαδικασία υποβολής για τις   30 μόνιμες θέσεις εργασίας στη Τράπεζα της Ελλάδας. Πρόκειται για τη προκήρυξη 11Κ/2017 , η ο οποία προβλέπει την ενίσχυση της ΤτΕ με τακτικό  προσωπικό Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο φορέας θα προσλάβει ηλεκτρολόγους μηχανικούς τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλεκτρονικούς μηχανικούς , συντηρητές έργων τέχνης , καταμετρητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τέλος πιεστές-λιθογράφους ή λιθογράφους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι νέοι συνεργάτες θα αναλάβουν, μεταξύ άλλων, τη συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών παραγωγικών μηχανών, την επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων ισχύος και αυτοματισμών, τη συντήρηση νομισμάτων, έργων τέχνης, λοιπών συλλεκτικών αντικειμένων και διακοσμητικών κτιριακών στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος, τη μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα, αλλά και το χειρισμό αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. \

Οι θέσεις είναι:

  • 1 ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 
  • 1 ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 
  • 1 ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
  • 16 ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ
  • 11 ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ Ή ΔΕ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

Οι ανωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης όπως περιγράφεται παρακάτω:

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών παραγωγικών μηχανών (εκτυπωτικές μηχανές χάρτου, μηχανές τύπωσης κερμάτων κ.λπ.) και εξοπλισμού υποστήριξης λειτουργίας του κτιρίου.

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων ισχύος και αυτοματισμών.

ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ: Συντήρηση νομισμάτων, έργων τέχνης, λοιπών συλλεκτικών αντικειμένων και διακοσμητικών κτιριακών στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ: Μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα. Χειρισμός αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. Χειρισμός μηχανών επεξεργασίας κερμάτων οι οποίες είτε λειτουργούν αυτοτελώς, είτε συνοδεύονται από αυτόνομα συστήματα συσκευασίας. Χειρωνακτική καταμέτρηση και διαλογή τραπεζογραμματίων ή κερμάτων.

ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ή ΔΕ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ: Χειρισμός εκτυπωτικών μηχανών και διεκπεραίωση των διαδικασιών εκτύπωσης σε χαρτί.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ενώ μπορούν να πληροφορηθούν εκτενέστερα για τη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και ΕΔΩ 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις  15 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 11Κ/2017

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 19ης  Σεπτεμβρίου 2017, ημέρας Τρίτης.