Αρχική Πολιτική Τσίπρας: Σοβαρά εκτεθειμένη η κυβέρνηση για το σκάνδαλο Μενδώνη-Λιγνάδη

Τσίπρας: Σοβαρά εκτεθειμένη η κυβέρνηση για το σκάνδαλο Μενδώνη-Λιγνάδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σκάνδαλο χαρακτήρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, την υπόθεση Λιγνάδη και μίλησε για συγκάλυψη από την κυβέρνηση.

«Δεν πρόκειται να δικάσουμε και πολύ περισσότερο να καταδικάσουμε κανέναν, όμως ας αναρωτηθούμε όλοι μας. Δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες που συγκροτούν πολιτικό σκάνδαλο. Δεν επιχειρήθηκαν να εμφανιστούν οι δημοσίες καταγγελίες ως αμφισβήτησης του τεκμηρίου της αθωότοτητας;», διερωτήθηκε.

Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Επιμένετε να στηρίζεται και να προστατεύετε την κ. Μενδώνη, παρά την κατακραυγή των ανθρώπων της τέχνης. Είναι βαθιά εκτεθειμένη για το σκάνδαλο Μενδώνη-Λιγνάδη. Δεν ακούτε τη βουή που έρχεται από 100άδες προσωπικότητες».

«Δεν ακούτε ή κάνετε πως δεν ακούτε την πάνδημη απαίτηση για αποπομπή της υπουργού σας. Και αποφασίζετε και διατάζετε να παραμείνει στη θέση της. Να στηριχτεί. Να ξεπλυθεί πολιτικά. Γιατί, όπως λέει το τελευταίο κεφάλαιο της προπαγάνδας σας, δεν έκανε παρά ένα μικρό επικοινωνιακό λάθος», πρόσθεσε.