Αρχική Πολιτική Τσίπρας: Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες του σήμερα και...

Τσίπρας: Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες του σήμερα και χρειάζονται στήριξη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Κάθε εποχή έχει τους δικούς της ήρωες. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες της σημερινής ημέρας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσιεύει το βίντεο που δημιούργησε το κόμμα, ζητώντας, μεταξύ άλλων το άνοιγμα νέων κλινών ΜΕΘ αλλά και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

«Ζητάμε:

  • Άνοιγμα νέων κλινών ΜΕΘ
  • Άμεση ένταξη στο δημόσιο σύστημα υγείας όλων των συμβασιούχων επικουρικών γιατρών, του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού και των νέων επιστημόνων των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ
  •  Επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ
  • Μέτρα προστασίας των γιατρών και νοσηλευτών», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας και καταλήγει:

«Η έμπρακτη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας είναι το χειροκρότημά μας».

Παράλληλα, στο βίντεο τονίζεται ο καθημερινός αγώνας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας έναντι του κορωνοϊό και επαναλαμβάνεται η ανάγκη στήριξής τους.

View this post on Instagram

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες της σημερινής ημέρας. Γι' αυτό ζητάμε: – Άνοιγμα νέων κλινών ΜΕΘ – Άμεση ένταξη στο δημόσιο σύστημα υγείας όλων των συμβασιούχων επικουρικών γιατρών, του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού και των νέων επιστημόνων των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ – Επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ – Μέτρα προστασίας των γιατρών και νοσηλευτών Η έμπρακτη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας είναι το χειροκρότημά μας. #menoumespiti #COVID2019 #COVID_19

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on