Αρχική Πολιτική Τσίπρας: Γιατί τελικά πέταξε λευκή πετσέτα ο κ. Μητσοτάκης;

Τσίπρας: Γιατί τελικά πέταξε λευκή πετσέτα ο κ. Μητσοτάκης;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Πυρά» κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μητσοτάκης φεύγει «με άδεια χέρια» και ότι «δεν έφτασε καν τον πήχη» για τις κυρώσεις.

«Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη, αλλά δεν τον έφτασε καν», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Ούτε κυρώσεις στην Τουρκία, ούτε καν ένας μηχανισμός που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αν ξεκινήσουν ξανά οι προκλήσεις», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο κ. Τσίπρας προσθέτει πως «το ερώτημα είναι γιατί τελικά πέταξε λευκή πετσέτα; Και μάλιστα τη μέρα που ανακοινώνεται επισήμως η ανάρτηση του Τουρκολιβυκού Συμφώνου στον ΟΗΕ. Τη μέρα που ανακοινώνεται συμφωνία των δυο πλευρών στο ΝΑΤΟ. Μια μέρα μετά την αναχώρηση Πομπέο από την Ελλάδα».

Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη,…

Gepostet von Alexis Tsipras am Freitag, 2. Oktober 2020