Αρχική Πολιτική Τσιάρας για Κουφοντίνα: Δεν είναι δυνατόν να εκβιάζει για το πού θα...

Τσιάρας για Κουφοντίνα: Δεν είναι δυνατόν να εκβιάζει για το πού θα βρίσκεται φυλακισμένος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Πολύ περισσότερο όταν το 2015 ο ίδιος δεν ήθελε να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και τώρα θέλει» σημείωσε ο Κώστας Τσιάρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το ζήτημα του Κουφοντίνα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας υπενθύμισε, μάλιστα, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας το 2015 δεν ήθελε να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ωστόσο διεμήνυσε, ότι «δεν είναι δυνατόν ποτέ κανείς να εκβιάζει για το πού θα βρίσκεται φυλακισμένος».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέπεμψε, επίσης, στις απαντήσεις της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου επαναλαβμάνοντας ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας «έχει τη δυνατότητα να ασκήσει τα ένδικα μέσα».

«Λυπάμαι γιατί ένα τέτοιο ζήτημα παίρνει τέτοια έκταση στο δημόσιο διάλογο», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατόν κάποιοι να ψάχνουν να βρουν πού είναι το κράτος δικαίου και από την άλλη τον εκβιασμό κάποιου που για τους δικούς του λόγους θέλει να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα».

«Σε έναν τέτοιο εκβιασμό αυτός που πρέπει να υποχωρήσει είναι η κυβέρνηση και όχι ένας καταδικασμένος απεργός πείνας που αν θέλει, μπορεί να σταματήσει την απεργία;» διερωτήθηκε ο κ. Τσιάρας και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι έχει πολιτική κίνητρα από την υπόθεση.