Έναν απίστευτο σκηνικό τρόμου τρόμο έζησε ένας 50χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη , όταν άγνωστος του επιτέθηκε μέσα σε νεκροταφείο, επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

Την Τρίτη το μεσημέρι ένας 50χρονος άντρας στην τοπική κοινότητα Ζαγκλιβερίου στη Θεσσαλονίκη ήρθε αντιμέτωπος μια απίστευτη ιστορία τρόμου, όταν ένας άντρας μπήκε στο νεκροταφείο, επιτέθηκε στον άνδρα, πυροβολώντας τον στα πόδια και χτυπώντας τον με την κάννη του όπλου στο μέτωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

 Εγώ ήμουν στα μνήματα, είχα μία κηδεία. Βγαίνοντας στον δρόμο να πάω για το σπίτι μου με πλησιάζει ένας άγνωστος άντρας και μου λέει ‘καθαρίζεις τα μνήματα; Θα έρθεις να σου δείξω της γιαγιάς μου να το καθαρίσεις;’», είπε το θύμα της ληστείας.

Ο 50χρονος πλησίασε. Δεν είχε δει ποτέ ξανά τον συγκεκριμένο άνδρα μέσα στο νεκροταφείο. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

«Πηγαίνω να μου δείξει το μνήμα και ξαφνικά, μου λέει ‘φέρε τα λεφτά αλλιώς σε καθάρισα’. Του λέω ‘δεν έχω λεφτά’, και τότε βγάζει ένα όπλο, κάνω να φύγω και με πυροβολάει», μετά πηδάει τον φράχτη του νεκροταφείου και εξαφανίζεται λέει ο 50χρονος που έπεσε αιμόφυρτος και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

«Ήταν ξανθός, κοντό μαλλί, 30άρης. Ούτε αμάξι είχε, ούτε συνεργό. Ήμουν μοναχός, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», πρόσθεσε

Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, το σοκ όμως είναι μεγάλο. Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και μέχρι τώρα ο δράστης είναι άφαντος.

«Ούτε τον γνώριζα, ούτε με γνώριζε. Απλώς μου ζήτησε τα λεφτά. Εγώ θέλω να πιαστεί και να πάει μέσα. Αυτό θέλω. Τώρα εδώ πέρα που θα ερχόμαστε στο κοιμητήριο πρέπει να βλέπω αριστερά δεξιά. Φοβάμαι μην είναι πουθενά κρυμμένος και μου ρίξει», προσθέτει.

Η έρευνα συνεχίζεται, με το χωριό να παραμένει ανάστατο και τον κ. Παναγιώτη να αναρρώνει ακόμα μετά από την επίθεση που δέχθηκε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις