Αρχική Επιχειρήσεις Τρίμηνη άδεια επί πληρωμή για συνεργάτες του κορυφαίου Ρενέ Ρεντζέπι

Τρίμηνη άδεια επί πληρωμή για συνεργάτες του κορυφαίου Ρενέ Ρεντζέπι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ρενέ Ρεντζέπι είναι από τους κορυφαίους σεφ διεθνώς και βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής για τις ευφάνταστες ιδέες που λανσάρει που σχεδόν αυτόματα εξελίσσονται σε παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις. Αυτό όμως στο οποίο επίσης εστιάζει είναι η ευζωία του προσωπικού του εστιατορίου του.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι μαζί με την γενικό διευθυντή του Noma συζήτησαν για τους τρόπους που θα μπορούσαν να παραχωρήσουν σε εργαζόμενους που βρίσκονται στο εστιατόριο για χρονικό διάστημα άνω των 18 ετών τρίμηνη άδεια επί πληρωμή. «Θα ήθελα να πληροφορήσω τους μελλοντικούς επισκέπτες μας ότι για τους επόμενους τρεις μήνες δεν θα είμαι στο Noma στη Δανία. Θα είμαι με τη σύζυγό μου και τα τρία παιδιά μας κάπου στον κόσμο χωρίς να δουλεύουμε», είπε διαβεβαιώνοντας τους πελάτες ότι θα είναι στα καλύτερα χέρια. «Λίγο πριν φύγω, ολοκληρώσαμε το νέο μας ψαροφαγικό μενού το οποίο προσωπικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής», αναφέρει.

Ο σεφ επίσης είπε ότι η ιδέα προέκυψε όταν έπιναν καφέ με τη γενική διευθυντή του εστιατορίου. «Δουλεύουμε σκληρά, θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους αλλά το να φτάσουμε στην κορυφή του βουνού θα είναι σίγουρα πιο εύκολο (και διασκεδαστικό) αν είμαστε και ανάμεσα σε αυτούς που προσέχουν καλύτερα τον εαυτό τους. Θεωρούμε ότι αυτή είναι και η καλύτερη ιδέα που είχαμε ποτέ. Είναι απλό, παίρνεις μια μεγάλη περίοδο άδειας, δεν κάνεις τίποτα και πληρώνεσαι…», είπε.