Αρχική Διεθνή Τρεις χιλιάδες Αμερικανοί θα χάσουν την ζωή τους σε ένα 24ωρο προβλέπουν...

Τρεις χιλιάδες Αμερικανοί θα χάσουν την ζωή τους σε ένα 24ωρο προβλέπουν οι ειδικοί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πάνω από τρεις χιλιάδες Αμερικανοί θα πεθάνουν σε δέκα ημέρες μέσα σ ΄ένα 24ωρο όταν κορυφωθεί η πανδημία του κορωνοϊού, προβλέπουν οι ειδικοί, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New Υork Post».

Σύμφωνα με νέα επιστημονικά στοιχεία, τα γραφήματα που δημιουργήθηκαν από το Ινστιτούτο Υγιεινής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον δείχνουν, ότι 3.130 πολίτες θα χάσουν την ζωή τους από επιπλοκές του Covid-19 την ώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν για τυχόν ελλείψεις κλινών στα νοσοκομεία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την πρόβλεψη του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Γκουόμο ότι η πανδημία θα κορυφωθεί την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη.

Αλλά εάν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, αυτό σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα θα υπάρξουν 878 θάνατοι.

Τα στοιχεία αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας την ώρα που η αμερικανική πολιτεία έχει ανάγκη από 12.500 νοσοκομειακά κρεβάτια, σχεδόν 6.000 από αυτά σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

newyork


Οι αριθμοί αυτοί βασίζονται στο γεγονός ότι θα παραμείνει σε ισχύ ο κατ΄ οίκον περιορισμός και τον Μάιο.

Στο μεταξύ, η ιδέα που έπεσε χθες στο τραπέζι από τον δημοτικό σύμβουλο της Νέας Υόρκης Μαρκ Λεβίν να χρειαστεί να θάβουν προσωρινά τους νεκρούς σε ένα δημοτικό πάρκο, απουσίας επαρκών δυνατοτήτων στα νεκροτομεία, απορρίφθηκε και από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο αλλά και τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο.