Αρχική Διεθνή Τραμπ: Έκοψαν στο μοντάζ στιγμιότυπο που βήχει!

Τραμπ: Έκοψαν στο μοντάζ στιγμιότυπο που βήχει!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η… αγωνία και ο αγώνας του Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν, μετά τη νοσηλεία-εξπρές στο στρατιωτικό νοσοκομείο «Walter Reed», αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, προκαλούν περισσότερα ερωτήματα, από αυτά στα οποία απαντούν.

Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, ο Τραμπ… πρόλαβε να νοσηλευτεί με κορωνοϊό και να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο σε χρόνο-ρεκόρ, φροντίζοντας, σαν πρωταγωνιστής σε χολιγουντιανή ταινία, τύπου… «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει», να απαλλαγεί από την μάσκα ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών, που κατέγραφαν την επιστροφή του στην προεδρική κατοικία.

Παρά ταύτα, πολλοί δεν πείστηκαν -οι περισσότεροι, μάλλον- από αυτή την κακοστημένη παράσταση. Έτσι, τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Τραμπ και στο οποίο είναι εμφανές πως έχει γίνει μοντάζ, ώστε να κοπεί στιγμιότυπο, κατά το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ βήχει, ενώ μιλά.

στο 1.04

Είναι στα καλά του ο Τραμπ; Ερωτηματικά για τη νοσηλεία-εξπρές – Αντιδρούν ακόμα και τα παιδιά του

Εν τω μεταξύ, εξηγήσεις από τους θεράποντες γιατρούς του Ντόναλντ Τραμπ ζητά η διεθνής κοινότητα μετά τη νοσηλεία-αστραπή του Αμερικανού προέδρου, αν και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και τις συγκεχυμένες πληροφορίες για την υγεία του αφότου νόσησε από τον Covid- 19, την ώρα που τα παιδιά του διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας τους αντιμετωπίζει την ασθένειά του.

Με την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ κοίταξε την κάμερα και πέταξε τη μάσκα για να δείξει στους συμπολίτες τους ότι βγήκε νικητής από τον κορωνοϊό, 27 ημέρες πριν από τις εκλογές. Επιπλέον, κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να επιστρέψουν στο χώρο εργασίας τους. Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Vanity Fair», η ανεύθυνη συμπεριφορά του Τραμπ ενώ νοσηλευόταν προκάλεσε ρήγμα στην οικογένειά του αφού ο πρόεδρος ήταν εκτός ελέγχου, σύμφωνα με πηγές δύο Ρεπουμπλικανών που είχαν πρόσβαση στις συνομιλίες της οικογένειας.