Αρχική Ελλάδα Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε 20χρονος στο Αγιοφάραγγο

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε 20χρονος στο Αγιοφάραγγο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Tραγωδία στην Κρήτη το μεσημέρι του Σαββάτου, με ένα 20χρονο αγόρι να πνίγεται στη θάλασσα του Αγιοφάραγγου, νότια της Μονής Οδηγητρίας, στο Νομό Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη 13.00-13.30 το μεσημέρι, με τον 20χρονο να κάνει εκεί το τελευταίο του μπάνιο.

Τον νεαρό είδαν να παλεύει με τα κύματα και κατόπιν να χάνει τις αισθήσεις του οι φίλοι του, με τους οποίους ήταν εκεί για μπάνιο. Εκείνοι μάλιστα ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο νέο.

Οι ίδιες πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι στην παραλία βρισκόταν και μία γιατρός, η οποία προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ήταν όμως ήδη αργά για εκείνον.

Επίσης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και του έντονου κυματισμού το Λιμενικό που επίσης ειδοποιήθηκε δεν μπορούσε να παρέμβει, όποτε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασύρουν τον 20χρονο. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παραλία δεν βρίσκεται στο δρόμο και προσεγγίζεται πιο δύσκολα.