Αρχική Δήμοι Τουριστική προβολή της Ηγουμενίτσας με την συνδρομή επαγγελματιών ή ερασιτεχνών φωτογράφων

Τουριστική προβολή της Ηγουμενίτσας με την συνδρομή επαγγελματιών ή ερασιτεχνών φωτογράφων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανοιχτή πρόσκληση για παραχώρηση φωτογραφικού υλικού (υψηλής ανάλυσης)  και βίντεο για την τουριστική προβολή της περιοχής απευθύνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφους, και απλούς πολίτες ή επισκέπτες.

Ειδικότερα οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν τοπία, εκδηλώσεις, αγροκτηνοτροφικές δραστηριότητες, τοπικά προϊόντα, μονοπάτια και διαδρομές, αλλά και την καθημερινή ζωή, εντός και εκτός πόλης.

Το υλικό που θα παραληφθεί από το Γραφείο Τουρισμού θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από άδεια χρήσης για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο Δήμος, με την παραλαβή του, δεσμεύεται να αναφέρει και να προβάλει το όνομα του φωτογράφου/δημιουργού, κάθε φορά που θα κάνει χρήση του υλικού του.

Για αποστολή του υλικού ή περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, στο e-mail tourism@igoumenitsa.gr.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από τον ΕΟΤ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, Ετήσιου Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του, προτίθεται να υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις, προκειμένου να ενισχυθεί το Τουριστικό προϊόν του Δήμου και να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατό οι συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού.