Αρχική Ελλάδα ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται, πίσω από το παλιό Δημαρχείο, στον απόηχο της φονικής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, προς αναζήτηση δραστών λαθραίων τσιγάρων, διακινητών παρεμπορίου. Η επιχείρηση πραγματοποιείται και σε ένα πλαίσιο αναζήτησης πληροφοριών σχετικά με το τι συνέβη εχθές στην οδό Μενάνδρου.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές στην οδό Μενάνδρου πραγματοποιήθηκε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό Αφγανό και έναν τραυματία. Η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Αφγανών για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 40 άτομα με όπλα, μαχαίρια, λοστούς και ρόπαλα. Μετά τη στιγμή της δολοφονίας ο δράστης, διέφυγε από το σημείο.

Για το περιστατικό μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, προαναγγέλλοντας συλλήψεις. Ο κ. Χρυσοχοίδης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι οι δράστες είναι γνωστοί και θα συλληφθούν και υπογράμμισε ότι «δέσμευση του και της κυβέρνησης, στους κατοίκους της Αθήνας και της Ελλάδας, είναι το έγκλημα αυτού του είδους θα εκλείψει από τη χώρα».