Αρχική Παρασκήνιο ΤΩΡΑ: Μπάχαλο η Βουλή – Εικόνες ντροπής απο άσεμνη χειρονομία & αποβολή...

ΤΩΡΑ: Μπάχαλο η Βουλή – Εικόνες ντροπής απο άσεμνη χειρονομία & αποβολή για Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εικόνες ντροπής αυτή τη στιγμή στην ελληνική Βουλή, σε μία κρίσιμη στιγμή για το έθνος, όπου οι βουλευτές έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα της εθνικής ενότητας.

Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί και λίγο μετά τις 10.30 προκλήθηκε επεισόδιο καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μάρκου έκανε απρεπή χειρονομία προς τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου. Η χειρονομία και η φράση που εκστόμισε  προκάλεσε τις αντιδράσεις από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ και ώθησε τον πρόεδρο να του πει: ντροπή σας κ. Μάρκου! Εγκαταλείψτε αμέσως την αίθουσα. Ο βουλευτής αρνήθηκε και η συνεδρίαση διακόπηκε.

Όπως, άλλωστε, έχει πει και στο παρελθόν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση σέβεται το Σύνταγμα, σέβεται τη διάκριση των εξουσιών και συνεπώς την αυτονομία της Βουλής να αποφασίσει.

Στη σημερινή συζήτηση θα λάβει, όμως, τον λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ως πρόσωπο, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στη διαδικασία.

Ο πρόεδρος της βουλής διέταξε την αποπομπή του βουλευτή και καθηγητή κ. Μάρκου απο την αίθουσα!