Για 2η χρονιά υλοποιείται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 9.00 το βράδυ, το Kallithea Night Run. Διοργανώνεται από τον  Φιλαθλητικό Καλλιθέας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός, θα γίνει στην Πλατεία Τζιτζιφιών, και όλοι αθλητές και δρομείς, να τρέξουν 2.500μ ή 5.000μ.

Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMS International και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού IAAF
Το Kallithea Night Run στηρίζει τη UNICEF καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου της.
Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης όπου για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες έτρεξαν σε νυχτερινό αγώνα δρόμου στη λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου φέτος οι δηλώσεις συμμετοχές αθλητών κι αθλητριών αλλά και όλου του κόσμου που συμμετέχει έμπρακτα στο δρομικό κίνημα δείχνουν να έχουν ανοδική τάση.

Οι εγγραφές αθλητών, δρομέων κι εθελοντών συνεχίζονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα
www.kallitheanightrun.gr.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς των διαδρομών θα δοθεί το μετάλλιο του αγώνα και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
Θα δοθεί επίσης αριθμός με το όνομα του συμμετέχοντα , ειδικός φακός για τον αγώνα, μπλουζάκι (προαιρετικά) και θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και κατάταξη για την θέση που έλαβε στη διαδρομή που συμμετείχε.