Το μήνυμα Δένδια για την 25η Μαρτίου, «έρχεται ενίσχυση για τις Ένοπλες Δυνάμεις»

Ανάρτηση στο Χ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους στρατιωτική παρέλασης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821, έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

«Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για το ηθικό τους, για τα συστήματα που υποστηρίζουν το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό τους. Για να επιτελούν το καθήκον τους χρειάζονται ενίσχυση. Και αυτή η ενίσχυση έρχεται με την υλοποίηση της Ατζέντας 2030, της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους», έγραψε ο Δένδιας στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Δένδιας: Μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου | Athens Voice

Παράλληλα σχολίασε ότι «γιορτάζουμε σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, 203 χρόνια μετά την έναρξη της Επανάστασης που οδήγησε στην Εθνική Παλιγγενεσία. Συγχρόνως όμως, τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ αυτά τα 203 χρόνια, για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και υπερήφανη».

Περήφανοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας που παρέλασαν σήμερα, τιμάμε τη μνήμη αμέτρητων ηρώων, οι οποίοι θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία.

Χρόνια πολλά Ελλάδα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, όπως και για τη μεγάλη εορτή του Ευαγγελισμού!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις