Αρχική Πολιτική Την Πυροσβεστική Ακαδημία Κηφισιάς επισκέφθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος

Την Πυροσβεστική Ακαδημία Κηφισιάς επισκέφθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με την αφορμή της επετείου αυτής και λίγες ημέρες μετά από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου ο Βουλευτής Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γ. Κουμουτσάκος,  επισκέφτηκε χθες το πρωί την Πυροσβεστική Ακαδημία στην Κηφισιά, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Πέτρο Σπύρου και τον Υποδιοικητή κ. Δημήτριο Καλιανιώτη οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής.

Ο Διοικητής, κ. Πέτρος Σπύρου τόνισε ιδιαίτερα το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων πυροσβεστών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος είχε την τιμή και τη χαρά να απευθυνθεί στους πρωτοετείς Δόκιμους της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στους οποίους μεταξύ άλλων τόνισε «Η αποστολή σας είναι συνυφασμένη με τα πιο έντονα συναισθήματα κάθε ανθρώπου. Με την αγωνία του, το φόβο αλλά και την ελπίδα και τη χαρά του. Αυτό διότι στην αγωνία και στο φόβο ο πολίτης προσβλέπει σε εσάς και όταν συμβάλλετε στη διάσωση ότι πολυτιμότερου έχει, της ζωή, της οικογένειας και της περιουσίας του, βλέπουν σε εσάς την ελπίδα και τη δύναμη για ένα νέο ξεκίνημα. Ακριβώς επειδή παράγετε ένα τόσο σημαντικό έργο, η πολιτεία έχει υποχρέωση να σας στηρίξει».