Αρχική Ελλάδα Tην πήρα για να την προστατέψω λέει η απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας

Tην πήρα για να την προστατέψω λέει η απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετανιωμένη εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλας την Τετάρτη 11 Ιουνίου, καθώς το κορίτσι επέστρεφε σπίτι από το σχολείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορουμένη η οποία αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή, βιασμό και ασέλγια σε βάρος ανηλίκου ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να βλάψει το κορίτσι.

Αντίθετα το πήρε με σκοπό, όπως είπε να το προστατέψει από το «προβληματικό οικογενειακό του περιβάλλον».

Η ίδια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι είναι άνεργη και υποχρεώνεται να εκδίδεται περιστασιακά έναντι χρηματικήςε αμοιβής προκειμένου να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά, πήρε το παιδί στο σπίτι της, το τάισε, το έκανε μπάνιο και τότε τη χάιδεψε λίγο επειδή έκλαιγε. Της έδωσε, σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, ένα ηρεμιστικό για να ηρεμήσει, επειδή έκλαιγε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, πρόκειται για ηρεμιστικά νόμιμα και στη συνέχεια της έδωσε λίγη κοκαΐνη, για να τη συνεφέρει από το ηρεμιστικό.

«Είναι πραγματικά μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, αφορά ένα ανήλικο παιδί 10 ετών.Αντιλαμβάνομαι τα ψυχικά τραύματα που αφήνει στο παιδί αυτό, αυτή η δυσάρεστη εμπειρία. Ελπίζω ότι το Κράτος και η Πολιτεία είναι σε θέση να βοηθήσουν αυτό το παιδί. Θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε την προκληθείσα βλάβη», είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της κατηγορουμένης κ. Νουλέζας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρα του ο δικηγόρος  της μητέρας και του μεγάλου αδελφού της 10χρονης, η οποία υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς της,  κος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΜEGA, επιφυλάχθηκε να απαντήσει αν πίσω από την τραγική υπόθεση αρπαγής της 10χρονης κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα παιδικές πορνογραφίας.