Ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας παράτασης των POS – ERP και μετά το πέρας της προθεσμίας, η οποία λήγει την Κυριακή 30 Ιουνίου

Απαντώντας σε ερώτηση, κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, σχετικά με τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που προσπαθούν να διασυνδέσουν POS με σύστημα ERP και περιλαμβάνουν ακόμα και ακυρώσεις ραντεβού εγκατάστασης από τους παρόχους, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως την Δευτέρα 1 Ιουλίου θα ανακοινωθεί από το οικονομικό επιτελείο μία «λύση κοινής λογικής» για όλους.

Η παράταση αποτελεί και ένα από τα αιτήματα φορέων τεχνολογίας (NSPs) που διαχειρίζονται τα λογισμικά POS, οι οποίοι επισημαίνουν ραγδαία αύξηση των κλήσεων για υποστήριξη με τα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίως στα συστήματα ERP που είναι μια πιο σύνθετη τεχνολογία.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις