Αρχική Πολιτική ΝΔ: Χωρίς όρια η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ –Δύο υπάλληλοι της ΡΑΣ αποσπασμένοι...

ΝΔ: Χωρίς όρια η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ –Δύο υπάλληλοι της ΡΑΣ αποσπασμένοι σε Ραγκούση, Κουμουνδούρου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την χωρίς όρια υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η ΝΔ με αφορμή την αποκάλυψη ότι δύο υπάλληλοι της «υποστελεχωμένης», κατά την πρόεδρο της, Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων,  είναι αποσπασμένοι η μία στην Κουμουνδούρου και η άλλη στο βουλευτικό γραφείο βουλευτή Γιάννη Ραγκούση.

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας οι αποσπάσεις δύο υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων. Η μία στο βουλευτικό γραφείο του Γιάννη Ραγκούση και η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει η Πειραιώς, «ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έχει αποσπάσει υπαλλήλους από μια Αρχή, η πρόεδρος της οποίας δηλώνει ότι δεν έχει προσωπικό και, την ίδια στιγμή, καταγγέλλει την υποστελέχωση, που δεν επιτρέπει στη ΡΑΣ να επιτελέσει τα ελεγκτικά της καθήκοντα».

«Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια»

Και τονίζει πως η αξιωματική αντιπολίτευση, «από τη μία κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό, αδιαφορώντας αν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο συγκροτήθηκαν, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά και την ασφάλεια των σιδηροδρόμων».

«Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.