Αρχική ΑΣΕΠ Τι θα συζητήσουν Χαρίτσης και ΑΣΕΠ – Στο τραπέζι η 3Κ/2018

Τι θα συζητήσουν Χαρίτσης και ΑΣΕΠ – Στο τραπέζι η 3Κ/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τρόπους για την επίσπευση της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης μαμούθ 3Κ/2018 αναμένεται να συζητήσει σήμερα με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Ιωάννη Καραβοκύρη,, ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο κ.Χαρίτσης θα μεταβεί στα γραφεία της Αρχής στους Αμπελόκηπους εν μέσω ανησυχίας ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα καθυστερήσουν με αποτέλεσμα να προκύψουν κενά στη λειτουργία των Υπηρεσιών Καθαριότητας σε ορισμένους δήμους. Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 3Κ/2018 αφορούσε την πρόσληψη 8.166 μονίμων εργαζομένων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων. Τα προσωρινά αποτελέσματα εκδόθηκαν τον περασμένο Μάρτιο και πολλοί από τους επιτυχόντες ξεκίνησαν να εργάζονται. Ομως, ο έλεγχος των δικαιολογητικών καθυστερεί λόγω του μεγάλου αριθμού των επιτυχόντων και του πλήθους των στοιχείων που πρέπει να ελεγχθούν ενώ εκκρεμεί και ο έλεγχος περίπου 8.000 ενστάσεων.

Το θέμα των συμβασιούχων έχει τεθεί επί τάπητος στις συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Εσωτερικών τόσο με το Δ.Σ της ΚΕΔΕ, όσο και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στους Δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ).