Αρχική Ελλάδα Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς για τη γυναίκα που της επιτέθηκε...

Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς για τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου μεταφέρθηκε χθες από την ιδιωτική κλινική στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλευόταν, η 34χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό την Τετάρτη στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη Λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα, έχουν καταθέσει αρκετά πρόσωπα από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της γυναίκας. «Σε αυτή την φάση προσπαθούμε να μικρύνουμε τον κύκλο των υπόπτων» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει και εξετάζει με προσοχή βιντεοληπτικό υλικό, όχι μόνο από τις κάμερες ασφαλείας έξω από το κτήριο όπου έγινε η επίθεση, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή. Εκφράζεται, μάλιστα, η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν στοιχεία που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της δράστιδας.