Πέμπτη, Φεβρουάριος 9, 2023
Αρχική Ελλάδα Θρήνος για τον χαμό του αστυνομικού της ΔΙΑΣ – Το μήνυμα του...

Θρήνος για τον χαμό του αστυνομικού της ΔΙΑΣ – Το μήνυμα του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θρήνος επικρατεί στην Ελληνική Αστυνομία για τον θάνατο του αστυνομικού της ΔΙΑΣ, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Άγιο Κοσμά.

Σε μήνυμά του, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για “ανείπωτη θλίψη” και για “άδικο χαμό εν ώρα καθήκοντος”, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία “απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια ενός αστυνομικού που επί μία δεκαετία διετέλεσε στέλεχος της Ομάδας ΔΙΑΣ, μιας Υπηρεσίας πρώτης γραμμής δίπλα στον πολίτη και στην κοινωνία”.

Υπογραμμίζει ότι “ο ζήλος και η ακέραιη συνέπειά του για τη διαφύλαξη του αγαθού της ασφάλειας και της άμεσης ανταπόκρισης στην προστασία του πολίτη καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού” και προσθέτει πως “η ευσυνειδησία και το ψυχικό σθένος του κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας”.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

“Απευθύνουμε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο συνάδελφο Ευάγγελο Νοΐδη και τον αποχαιρετούμε στο ιδιαίτερο ταξίδι του στο χώρο και χρόνο της αθανασίας. Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον άδικο χαμό του εν ώρα καθήκοντος. Σύσσωμη η Αστυνομική Οικογένεια θρηνεί για την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια ενός αστυνομικού που επί μία δεκαετία διετέλεσε στέλεχος της Ομάδας ΔΙΑΣ, μιας Υπηρεσίας πρώτης γραμμής δίπλα στον πολίτη και στην κοινωνία. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για την προσφορά του στην αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ζήλος και η ακέραιη συνέπειά του για τη διαφύλαξη του αγαθού της ασφάλειας και της άμεσης ανταπόκρισης στην προστασία του πολίτη καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού. Ως Αρχηγός του Σώματος εκφράζω τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του. Η ευσυνειδησία και το ψυχικό σθένος του κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας. Αιωνία του η μνήμη!”.