Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ανατροπή με την νεκρή – Ο ιατροδικαστής αποκλείει να έκοψε μόνη της τις φλέβες της – Το σημείωμα αυτοκτονίας

Με μια περίεργη υπόθεση ασχολούνται αυτή την ώρα οι αστυνομικοί.

Νωρίτερα ένας άντρας κάλεσε από ένα σπίτι στα Εξάρχεια και ενημέρωσε πως η γυναίκα του είναι νεκρή!

«Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου», φέρεται να είπε!

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως τόσο η γυναίκα όσο και εκείνος είχαν αποφασίσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους κόβοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου!Η γυναίκα, όπως ανέφερε, έπασχε από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να αυτοκτονήσει.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στα Εξάρχεια το απόγευμα της Πέμπτης. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή αποκλείουν τον ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για την 57χρονη και η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται στο σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι αποκλείεται η άτυχη γυναίκα να έχει προκαλέσει μόνη της τόσο βαθιά τραύματα στους καρπούς της με ένα “μπαρμπέρικο” ξυράφι και θεωρεί ότι τα τραύματα τα έχει κάνει άλλος.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο σύζυγό της στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, ανέφεραν ότι τα τραύματα του ίδιου είναι “ρηχά”.

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος δεν είναι σε θέση να καταθέσει, κάτι που αναμένεται να γίνει όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

Κατά πληροφορίες, την αστυνομία κάλεσε ο σύζυγος της νεκρής, ο οποίος είπε: “Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου”.

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά»

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις