Σάββατο, Σεπτέμβριος 25, 2021
Αρχική Ελλάδα Θεσσαλονίκη: «Ζούμε ένα δράμα» λένε οι γείτονες – Είμαστε μαζί του

Θεσσαλονίκη: «Ζούμε ένα δράμα» λένε οι γείτονες – Είμαστε μαζί του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 63χρονος πατέρας πυροβόλησε έξι φορές και σκότωσε τον 32χρονο γιο του έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το OPEN, οι γείτονες του 63χρονου θέλουν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του.

«Ο αυτόπτης μάρτυρας και γείτονας και ο δράστης μου είπαν ότι πολύ τακτικά χτυπούσε τη μάνα του. Κάθε φορά που τον έβλεπα στο δρόμο μου έλεγε “δεν πάμε καλά, ο Σάκης έμπλεξε με ναρκωτικά, παίρνει ψυχοφάρμακα”. Χθες ήρθα εδώ και έμαθα ότι είχε χτυπήσει πολύ τη μάνα του» είπε ο κ. Ιορδάνης, φίλος του δράστη στο ΟPEN.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού κ. Γιώργος ανέφερε πως «το δράμα το ζούμε όλοι μαζί. Αυτό συμβαίνει χρόνια, δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως κάθε φορά που το παιδί σήκωνε χέρι πρέπει να ήταν χειρότερο από την προηγούμενη, έπαθα σοκ όταν είδα τον Αλέκο. Δεν τον είχε χτυπήσει απλά πολύ, αν τον δείτε θα πάθετε σοκ. Για να γίνει ένα πρόσωπο ανθρώπου έτσι πρέπει να τον χτυπάς 20 λεπτά. Ήταν παραμορφωμένος. Συνέχεια γίνονταν καβγάδες. Ο Αλέκος έχει ένα κτήμα, πήγαινε εκεί και ηρεμούσε, περίμενε να τελειώσει ο κορονοϊός να δει την εγγονούλα του».

«Μέσα στην οικογένεια δεν ξέρεις τι συμβαίνει ακριβώς. Ο Σάκης ήθελε τέσσερα πακέτα τσιγάρα τη μέρα να καπνίζει και τα έπαιρνε ο μπαμπάς, που να βρει; Έγινε τώρα και αυτό με τον κορονοϊό, αν κλείσανε τώρα μέσα τον Σάκη που γυρνούσε στη γειτονιά και δεν άκουγε, όλα αυτά επηρεάζουν» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο δράστης του εγκλήματος, φέροντας σημάδια από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον γιο του, είπε στους αστυνομικούς πως είχε αγανακτήσει. Φέρεται να τους είπε πως φοβόταν για την ζωή του, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας. «Δεν πήγαινε άλλο. Μας χτυπούσε εμένα και την γυναίκα μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του ο δράστης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.