Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 58χρονη γυναίκα, μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή, για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του πρώην συντρόφου της, που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Η επίθεση φέρεται να έγινε έξω από το σπίτι της, μετά από έντονο καβγά με τον 36χρονο άνδρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Κατά την απολογία της στην 3η ειδική ανακρίτρια, η κατηγορούμενη, που κατάγεται από τη Σρι Λάνκα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως δεν επιτέθηκε στον 36χρονο, ο οποίος κατάγεται από το Μπανγκλαντές.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να δώσει εξηγήσεις για το πώς το θύμα βρέθηκε τραυματισμένο με εγκαύματα στο πρόσωπο, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του. Ακόμα, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως ο πρώην σύντροφός της είχε κακοποιητική συμπεριφορά το διάστημα που είχαν δεσμό, ενώ για τη συνάντησή τους την Κυριακή είπε πως της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και προσπάθησε να το πάρει πίσω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας όταν το 36χρονο θύμα από το Μπανγκλαντές, έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του για την Κρήτη όπου ζει και εργάζεται.

Εκεί τον περίμενε η 58χρονη, πρώην σύντροφός του με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα και σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος του ζήτησε να μιλήσουν με σκοπό να επανασυνδεθούν. Όταν εκείνος αρνήθηκε ακολούθησε καυγάς. Με σκοπό να ηρεμήσει κατάσταση, ο 36χρονος δέχθηκε να πάει τελικά στο σπίτι της, όπου η συζήτηση οδήγησε σε νέα λεκτική αντιπαράθεση.

Κατά την αποχώρησή του από την οικία της κατηγορούμενης, η γυναίκα φέρεται να τον ακολούθησε και στην είσοδο της οικοδομής του έριξε καυστικό υγρό στη δεξιά πλευρά του προσώπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ένιωσε κάψιμο και απευθύνθηκε σε παρακείμενο κατάστημα όπου κάλεσε σε βοήθεια ενώ παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψη της 58χρονης.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις