Αρχική Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Μπήκε με κουζινομάχαιρο και λήστεψε ψιλικατζίκο (BINTEO)

Θεσσαλονίκη: Μπήκε με κουζινομάχαιρο και λήστεψε ψιλικατζίκο (BINTEO)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με κουζινομάχαιρο λήστεψε άγνωστος ένα κατάστημα ψιλικών ειδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο ληστής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος, όπου με μία «ζογκλερική» κίνηση έβγαλε το κουζινομάχαιρο από το τζάκετ του, το πέταξε στον αέρα και κατευθύνθηκε προς το ταμείο.

Γνώριζε καλά τον στόχο του

Ο ληστής ο οποίος είχε καλυμμένο πρόσωπό του «μπούκαρε» στο κατάστημα, τους ακινητοποίησε, αφαίρεσε από το ταμείο πάνω από 200 ευρώ και έγινε καπνός. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία του εργαζομένου και θύματος της ληστείας στο GRTimes, φαίνεται πως ο δράστης γνώριζε από πριν τον στόχο του και είχε προετοιμάσει ήδη τις κινήσεις που θα πραγματοποιούσε μόλις εισέρχονταν στον χώρο του καταστήματος.

Τον υποψιάστηκα αμέσως

Σύμφωνα με τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου, φορούσε μακρυμάνικη φόρμα και τζάκετ -όπου είχε κρύψει το κουζινομάχαιρο-, με αποτέλεσμα να τον προϊδεάσει πως επρόκειτο για απόπειρα ληστείας. «Εισήλθε στο μαγαζί με μακρυμάνικα, ενώ έξω έχει καύσωνα, οπότε κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μ’ εκείνον».