Αρχική Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη ΙΧ λαθροδιακινητών από την Άμεση Δράση!

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη ΙΧ λαθροδιακινητών από την Άμεση Δράση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε καταδίωξη… βγαλμένη από ταινία συμμετείχαν χθες το βράδυ αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, όταν όχημα ύποπτο για λαθροδιακίνηση δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος 

Συγκεκριμένα γύρω στις 3 τα ξημερώματα το Αλλοδαπών ζήτησε συνδρομή για έλεγχο οχήματος ύποπτο για διακίνηση λαθρομεταναστών. Το όχημα κινούνταν επί τις Περιφερειακής με ρεύμα προς ανατολικά.

Όπως αναφέρει το securitynews.gr αρχικά μπήκε στον κόμβο Αγίου Παύλου όπου και αντιλήφθηκαν ότι τους ακολουθούσαν με συμβατικό όχημα οι αστυνομικοί. Αμέσως ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν, όμως δύο πληρώματα της Άμεσης Δράσης είχαν ήδη πάρει θέσεις!

Το πρώτο στην Επταπυργίου και το δεύτερο στην οδό Έλλης Αλεξίου κοντά στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Το πρώτο πλήρωμα μπόρεσε και είχε οπτική επαφή με το ύποπτο όχημα δίνοντας το στίγμα του και το δεύτερο πλήρωμα έκλεισε το ρεύμα που κατέβαινε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες στο όχημα, να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το όχημα κοντά στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Στη συνέχεια ο οδηγός καταδιώχθηκε πεζός από αστυνομικούς και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του από το όχημα έβγαλε τη κόκκινη μπλούζα που φορούσε μένοντας μόνο με μπλούζα μαύρου χρώματος για να μπερδέψει τους αστυνομικούς.

Μην έχοντας διέξοδο σκαρφάλωσε σε σκεπή δίπλα από τα Εβραϊκά Κοιμητήρια και προσπάθησε να φύγει προς την Έλλης Αλεξίου, όμως πηδώντας απο ύψος, το μόνο που κατάφερε ήταν να προκαλέσει συντριπτικό κάταγμα κνημης.

Συνελήφθη και παρελήφθη από συναδέλφους του Τμήματος Συντονισμού Λαθροδιακίνησης, ενώ και ο συνοδηγός συνελήφθη μετα απο πεζή καταδίωξη απο συναδέλφους του Συντονισμού.

Να σημειωθεί, ότι ο οδηγός ήταν Αλβανός υπήκοος, ενώ εντός του οχήματος υπήρχαν 7 παράνομοι μετανάστες, εκ των οποίων οι 4 διέφυγαν ενώ οι 3 συνελήφθησαν.