Αρχική Πολιτική Θεοδωρικάκος: Οι συμπεριφορές του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν τους Ναζί

Θεοδωρικάκος: Οι συμπεριφορές του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν τους Ναζί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για την απάνθρωπη τουρκική ενέργεια με τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Έβρο, για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό αλλά και για τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο ίδιος μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» χαρακτήρισε: «Απάνθρωπη και βάρβαρη ενέργεια που παραπέμπει σε μεσαίωνα» το περιστατικό με τους 92 γυμνούς μετανάστες που ώθησαν Τούρκοι στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο. Επιπλέον, είπε ότι οι μετανάστες κατήγγειλαν βαρύτατους ξυλοδαρμούς και πολλοί ήταν τραυματισμένοι.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, τόνισε ότι το τείχος στον Έβρο θα είναι σε όλο το μήκος του ποταμού, ενώ αναβαθμίζεται τεχνικά η επιτήρηση και προσλαμβάνονται συνοριοφύλακες.

Υπόθεση Κολωνού
Σε ότι αφορά την υπόθεση του Κολωνού, τόνισε πως το θέμα ανέδειξε η ΕΛΑΣ, ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά το θέμα. «Οι συμπεριφορές το να καταγγέλλεται η ΝΔ για την υπόθεση είναι φασιστικές. Μόνο οι Ναζί έπαιρναν ένα παράδειγμα και γενίκευαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα είπε αυτά. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους. Πρόκειται για φτηνούς λαϊκισμούς», είπε μεταξύ άλλων στον Παναγιώτη Τζένο.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι οι ένοχοι θα σταλούν στη δικαιοσύνη. Επίσης ανέφερε ότι η βάναυση κακοποίηση της 12χρονης ίσως είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορεί να υπάρχει από άνθρωπο.

Τμήμα Ομόνοιας
Για την υπόθεση των δύο ανδρών της ΔΙΑΣ που φέρεται να βίασαν νεαρή γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, ο υπουργός επανέλαβε πως εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες δεν μπορούν να έχουν σχέση με την ελληνική αστυνομία. Είπε, επίσης, πως είναι σε διαθεσιμότητα και θα ακολουθήσει η ποινική πορεία της υπόθεσης.