Αρχική Ελλάδα Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε δύο συλλήψεις προσώπων που σχετίζονται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε η αστυνομία. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Στην ανάρτησή του, έγραψε:

Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.
Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.
Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.
Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.
Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι πρόσωπα που είχαν περιφερειακό ρόλο στη δολοφονία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλληφθέντες βοήθησαν στη διαφυγή των φυσικών αυτουργών του φόνου και είχαν πάρει μέρος στην κατόπτευση του τόπου του εγκλήματος την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει πλέον ικανά στοιχεία και για τους φυσικούς αυτουργούς, τους δολοφόνους του δημοσιογράφου.

Οι συλληφθέντες φέρονται να είναι αδέλφια και να εμπλέκονται σε άλλη μία δολοφονία.