Αρχική Ελλάδα Θάνατος αντιεξουσιαστή: «Γλίστρησε» κι έπεσε πάνω στο μαχαίρι, λέει η σύντροφός του

Θάνατος αντιεξουσιαστή: «Γλίστρησε» κι έπεσε πάνω στο μαχαίρι, λέει η σύντροφός του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το τι ακριβώς συνέβη ανήμερα της Πρωτομαγιάς στο διαμέρισμα της Καισαριανής όπου με μια μαχαιριά στην κοιλιά έπεσε νεκρός ο 39χρονος Λεωνίδας προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών. Ο γνωστός αντιεξουσιαστής και μέλος του Ρουβίκωνα, φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία να έπεσε νεκρός μετά από διαπληκτισμό που είχε με την συνομήλικη σύντροφο του, ενώ αρχικά ο θάνατος του είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Οι αστυνομικοί, προσπαθούν να δουν αν αυτά που υποστηρίζει η 39χρονη γυναίκα είναι αληθή ή πίσω από το ατύχημα που η ίδια υποστηρίζει πως πρόκειται, κρύβεται κάτι άλλο…

Η σύντροφος του γνωστού αντιεξουσιαστή υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τον Λεωνίδα και τότε αυτός πήρε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι. Αυτό είναι αληθές καθώς πράγματι φέρει ένα τραύμα στο σημείο που υπέδειξε και πιθανότατα οφείλεται σε μαχαίρι. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι πήρε ένα σπρέι πιπεριού και τον ψέκασε στο πρόσωπο για να τον αφοπλίσει. Πράγματι στο διαμέρισμα βρέθηκε σπρέι πιπεριού ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι η εκδοχή που έδωσε.

Όπως είπε, στην προσπάθεια να του πάρει το μαχαίρι αυτός γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αιχμηρό εργαλείο, να αυτοτραυματιστεί και να χάσει η ζωή του. Οι αστυνομικοί, δεν είναι πεπεισμένοι ότι τα πράγματα έγιναν έτσι και για το λόγο αυτό ψάχνουν να βρουν τις λεπτομέρειες από το συμβάν έτσι ώστε να φωτίσουν πλήρως την υπόθεση. Μάλιστα, η 39χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε κύρια ανάκριση για να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαμέρισμα της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης.