Αρχική Δήμοι Τετραήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην Άνδρο

Τετραήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην Άνδρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια από τις σημαντικές δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του 2018 του Δήμου Άνδρου, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events, με την επιμέλεια της διοργάνωσης από το Andros Cycladic Tourism Network.

Πρόκειται για τη φωτογραφική εξόρμηση της ομάδας των Greek Instagramers στην Άνδρο από Πέμπτη 19 έως την Κυριακή  22 Απριλίου, με στόχο να απαθανατίσουν κάθε γωνιά του νησιού.

Τα μέλη του δικτύου, πέραν των άλλων,  παρέχουν  και τη φιλοξενία στους φωτογράφους. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 100 μέλη της ομάδας θα φιλοξενηθούν στο νησί  και θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Άνδρο παρέα με Ανδριώτες φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Στο πλαίσιο της ενδιαφέρουσας αυτής δράσης,  θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική έκθεση σε διάφορες περιοχές του νησιού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο. Η έκθεση αυτή θα είναι μεταφερόμενη σε αρκετά σημεία της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Παράλληλα, προγραμματίζεται να εκδοθεί ένα λεύκωμα φωτογραφιών προς διάθεση στο κοινό.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Φωτογραφική εξόρμηση στην Άνδρο», διοργανώνεται μεγάλη γιορτή με κέρασμα και συμμετοχή των χορευτικών της Άνδρου στην Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα, με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

Επίσης στις 21-22 Απριλίου διοργανώνεται ο 2ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου, ενώ το νησί  φιλοξενεί τις ίδιες ημερομηνίες και το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ».