Μια ιδιαίτερη τηλεοπτική εκπομπή – έκπληξη ετοιμάζει ο δημοφιλής παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τα γυρίσματά της έχουν ξεκινήσει ήδη και αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα είναι ότι θα είναι ταξιδιωτική με τον Γρηγόρη να επισκέπτεται διάφορες περιοχές της πατρίδας μας και να μας τις γνωρίζει με τον δικό του ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα μέρος των γυρισμάτων για τη νέα του εκπομπή, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος μέσα από το late night show του αλλά και από δηλώσεις που έχει κάνει σε διάφορες εκπομπές.

Η Πάρος και η Αντίπαρος δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλάνο των αγαπημένων περιοχών, για αυτό το λόγο ο Γρηγόρης επισκέφθηκε τα δύο νησιά την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ενώ το Σάββατο επισκέφθηκε τη Νάξο και σήμερα θα βρεθεί στην Σαντορίνη

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που έχει συναντήσει στα γυρίσματα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη αγκαλιά σας σε κάθε γύρισμα που κάνουμε… γιατί ναι υπάρχει ακόμα εκεί έξω ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… Και είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!»,  σημείωσε ο παρουσιαστής.

Η νέα εκπομπή την οποία περιμένουμε με χαρά καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βάλει σε αυτήν το προσωπικό του στίγμα, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 από το Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις