Αρχική Πολιτική Τάκης Θεοδωρικάκος: Εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής λόγω αδιαθεσίας

Τάκης Θεοδωρικάκος: Εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής λόγω αδιαθεσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και ζήτησε να διακόψει την ομιλία του στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της αστυνομικής εκπαίδευσης. Ο ΥΠΟΠΡΟ μετέβη στο ιατρείο της Βουλής, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα.

 

Η ξαφνική αδιαθεσία του Τάκη Θεοδωρικάκου στη Βουλή
Στη συνέχεια παρέμεινε για λίγα λεπτά της ώρας στο χώρο μεταξύ του περιστυλίου της Βουλής και των υπουργικών θεωρείων όπου τον επισκέφτηκε μάλιστα και ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδεύτηκε στο ιατρείο της Βουλής, παρότι ο ίδιος διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι καλά και δεν έχει κάτι.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας πάντως τα κόμματα ζήτησαν από τον προεδρεύοντα κ. Μπούρα να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, κάτι που έγινε τελικώς αποδεκτό.

Μπούρας: Για προληπτικούς λόγους στο ιατρείο της Βουλής ο Τ. Θεοδωρικάκος, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση τη υγείας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη», ανέφερε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Θανάσης Μπούρας που ενημέρωσε τους βουλευτές που βρίσκονται στην ολομέλεια, ότι ο κ. Θεοδωρικάκος θα παραμείνει στο ιατρείο για λίγη ώρα, για προληπτικούς λόγους.

 

Περισσότερα σε λίγο…