Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι ο Απόστολος Λύτρας έστειλε μήνυμα στην 37χρονη γυναίκα μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια, μέσω sms και όχι μέσω viber. Η παρουσιάστρια επικαλέστηκε μια πηγή την οποία, όπως είπε, εμπιστεύεται απόλυτα. Τα μηνύματα που έχουν σταλεί στην 37χρονη σύζυγο του είναι από τον Απόστολο Λύτρα, όσο και ο στενό του συνεργάτη Γιώργο Κριεμάδη

Το πρώτο μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα στη σύζυγό του εστάλη την Κυριακή στις 06.56 το πρωί και ενώ ο γνωστός δικηγόρος ήταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Σε αυτό ο δικηγόρος της γράφει: «Πάρε με κάποια στιγμή». Ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν απάντησε, ακολούθησε δεύτερο μήνυμα στις 11.00 το πρωί και ενώ ο Απόστολος Λύτρας βρισκόταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Σε αυτό αναγράφει:

«Σοφία πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ αγάπησα πολύ και σ αγαπάω. Εκτός από σένα, δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγνώμη για όλα, συγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι, πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά.

Η Ν. (μεσαία κόρη) μεθαύριο φεύγει, η Ε. (μεγάλη κόρη) έχει υποχρεώσεις και πρωτίστως η Δ. (μικρή κόρη) έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή είναι να πεθάνω» γράφει στο μήνυμά του στη Σοφία Πολυζωγοπούλου ο Απόστολος Λύτρας.

Τη Δευτέρα στις 12.34 το μεσημέρι, ο Απόστολος Λύτρας στέλνει μήνυμα στη σύζυγό του, ζητώντας να επιτρέψει στη μεγάλη του κόρη να πάει σπίτι τους για να πάρει προσωπικά τους αντικείμενα.

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρήσεις για την πράξη μου» γράφει σε δεύτερο μήνυμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ συνεχίζει: «Και ενημέρωσε την Ε. (μεγάλη κόρη) να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ. Δεν έχω τίποτα, ούτε κλειδιά».

Σύμφωνα με τον κ. Σοφό, τόσο η προσέγγιση μέσω μηνυμάτων, όσο και η παρουσία στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αποτελούν παράβαση των περιοριστικών όρων από την πλευρά του Απόστολου Λύτρα. Η ίδια κατέθεσε μήνυση στον δικηγόρο, στην πρώην σύζυγό του, η οποία κρατείται, καθώς και σε συνεργάτη του πρώην συζύγου της. 

Η 37χρονη φέρεται, μάλιστα, να δέχθηκε μέσω αυτής της ομάδας μηνύματα, μεταξύ των οποίων ένα από τον Απόστολο Λύτρα που ανέφερε: «Στείλε τα λεφτά και τα ρούχα».

«Σε αυτό το γκρουπ μετείχε ο κ. Λύτρας, η εντολέας μου, συνεργάτης του και ένα άλλο πρόσωπο. Δημιουργήθηκε ad hoc ένα Viber group, εχθές, στο οποίο εντάχθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου χωρίς τη θέλησή της. Καθιστάμενη, χωρίς τη συναίνεσή της, κοινωνός μηνυμάτων και από τον κ. Λύτρα και από τους άλλους μετέχοντες, πράγμα που κατά τη δική μας άποψη συνιστά ανεπιφύλακτα και αναμφισβήτητα παραβίαση όρου συναναστροφής, όπως επίσης και η αυτογνώμων ενέργεια στην οποία προέβη, προφανώς κατ’ εντολήν του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγός του, η οποία άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκε στον αύλειο χώρο», είπε ο Θέμης Σοφός.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι κατά το χθεσινό επεισόδιο δημιουργήθηκε ένταση και ακούστηκαν ύβρεις, κάτι που οδήγησε τον πατέρα της κυρίας Πολυζωγοπούλου να ζητήσει από την πρώην σύζυγο του κ. Λύτρα και τον δικηγόρο της να αποχωρήσουν.

«Εκείνη την ώρα επικοινώνησε μαζί μου η Σοφία και της είπα να πατήσει το panic button, με κάθε τρόπο να ειδοποιήσει τις Αρχές και άμεσα ήρθε περιπολικό»πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο των μηνυμάτων ο κ. Σοφός είπε:

«Τα μηνύματα έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων η οποία θέλει να ασκήσει πιέσεις προς τη Σοφία, καθόλου σώφρων επιλογή να το πράξουν αυτό, και μάλιστα πολύ περισσότερο ο κ. Λύτρας, δεδομένου ότι τελεί υπό το καθεστώς περιοριστικών όρων. Υπάρχουν μηνύματα που θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, είπε στον ΣΚΑΪ ότι δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος από τον πελάτη του. 

«Ο άνθρωπος ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι του. Υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα όχι από τον κ. Λύτρα προκειμένου να μεταβεί η κόρη του με τη μητέρα της να πάρουν κάποια πράγματα», τόνισε και συνέχισε:

«Έγινε μια επικοινωνία με μηνύματα και όταν έφτασαν εκεί ενεργοποιήθηκε για άγνωστο λόγο το panic button και αργότερα υποβλήθηκε μήνυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά. Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα. Κανένα μήνυμα. Μπορεί να εστάλη μήνυμα από κάποιον συνεργάτη του γραφείου του, αλλά όχι από τον κ. Λύτρα. 

Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτή η δικογραφία. Προφανώς υπήρξε προσυνεννόηση . Αν έχει διαμειφθεί κάτι έχει γίνει μεταξύ όσων ήταν στο σπίτι». 

tlife.gr/star.gr

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις