Αρχική Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

 

«Να φύγετε γιατί δεν αξίζει στους πολίτες, στην κοινωνία και τη χώρα τόση παρακμή. Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση Μητσοτάκη» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή ανακοινώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει πρόταση μομφή εναντίον της. «Να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης γιατί δεν μπορείτε να αντιμετωπίζετε την κοινωνία με προπαγάνδα της συμφορά», είπε.

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες ο Αλέξης Τσίπρας κλιμάκωσε την αντίδρασή του κατά της κυβέρνησης και ανακοίνωσε πριν από λίγο παίρνοντας εκτάκτως το λόγο από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταθέτει πρόταση μομφής μετά και όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με την παράλυση του κράτους λόγω του χιονιά και τις χθεσινές “θεατρικές συγγνώμες”.Η κακοκαιρία βεβαίως με βάση τα όσα ανέφερε είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αφού εδώ και μήνες καταγγέλλει με σφοδρότητα την κυβέρνηση για την πανδημία και την ακρίβεια. “Κανείς δεν περιμένει τίποτα από αυτήν την κυβέρνηση” είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε σκληρύνει τις τελευταίες ημέρες τη στάση έναντι της κυβέρνησης και χθες μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο τον κάλεσε να αποζημιώσει τον ελληνικό λαό με προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.

Κατά τις πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε πριν από λίγο για την πρόθεσή του το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. ΟΙ βουλευτές βρίσκονται στη Βουλή και την αίθουσα γερουσίας ωστόσο κοινοβουλευτική ομάδα μάλλον δεν θα γίνει.