Αρχική Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Εξοργιστικό το θράσος του Άδωνι Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ: Εξοργιστικό το θράσος του Άδωνι Γεωργιάδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό να πάρει θέση. Η ανακοίνωση της Κουμουνδουρου έχει ως εξής: «Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση. Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα. Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια. Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι “θα γίνουν 300 κιλά”….

Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση. Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του. Επισυνάπτεται σχετικό βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST.

Αχτσιόγλου: Προστατεύστε την Πρώτη Κατοικία

Εντωμεταξύ, η Έφη Αχτσιόγλου σε δηλώσεις της στο Mega ζήτησε την προστασία της Πρώτης Κατοικίας. Συγκεκριμένα, είπε ότι: «Καλούμε την κυβέρνηση να παρατείνει τώρα την προστασία της πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους. Το έχουμε ζητήσει εδώ και καιρό, όχι μόνο τις τελευταίες μέρες με την τροπολογία που καταθέσαμε. Δεν είναι δυνατόν, όταν όλοι οι πολίτες καλούνται να μείνουν στο σπίτι, να υπάρχει ζήτημα άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας, που θα συμβεί με τα σημερινά νομικά δεδομένα στις 30 Απριλίου».

Για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αναλάβει κάποια πρωτοβουλία επισήμανε: «Δεν ξέρω αν είναι από αδράνεια, η οποία όμως δεν συγχωρείται, ή αν είναι από πολιτική πεποίθηση, γιατί τον υπουργό Ανάπτυξης τον ακούγαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να λέει ότι η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας είναι μέτρο για το καλό της οικονομίας».

Η κ. Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι εκτός της αναγκαίας παράτασης η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει «ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάκριση των στρατηγικών κακοπληρωτών και των πολιτών οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν σε αδυναμία πληρωμών». Από την πλευρά μας, σημείωσε, «είχαμε συμφωνήσει στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς ότι θα υπάρξει, με το που λήξει η έκταση του νόμου Κατσέλη-Σταθάκη, ένα συνολικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους, που θα περιλαμβάνει και την προστασία της πρώτης κατοικίας, αυτό το είχαμε επεξεργαστεί σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα».