Αρχική Περιφέρειες ΣΥΠΑ: Απαιτεί ανάκληση της απόφασης περί «ανακατανομής προσωπικού της δ/νσης ΚΤΕΟ»

ΣΥΠΑ: Απαιτεί ανάκληση της απόφασης περί «ανακατανομής προσωπικού της δ/νσης ΚΤΕΟ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ανάκληση της απόφασης περί «ανακατανομής προσωπικού της δ/νσης ΚΤΕΟ» απαιτεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και σε ανακοίνωση του, σημειώνει:

«Το Δ.Σ. στην συνεδρίασή του στις 4/9/2018 αποφάσισε να απαιτήσει την ανάκληση της απόφασης 430/31-8-2018 περί «ανακατανομής προσωπικού της Δ/νσης ΚΤΕΟ», με την οποία επί της ουσίας μπαίνει εκτός των άλλων και «ταφόπλακα» στο ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

Η Περιφερειακή Αρχή παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της, προχωράει σε ενέργειες που οδηγούν στην παράδοση των 40 και πλέον στρεμμάτων, που ανήκουν στην Περιφέρεια Αττικής, στους λεγόμενους επενδυτές, κλείνει το ΚΤΕΟ Ελληνικού και «διώχνει» τους υπαλλήλους του!!!

Αποδείχθηκε πόσο υποκριτική ήταν η «παραπομπή» μας στον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, ο οποίος δήθεν θα ενεργούσε για την αποτροπή της παράδοσης της έκτασης, ενώ ούτε καν στο από 16-7-2018 έγγραφό μας (πρωτ.191) για συνάντηση δεν απάντησε!!!

Με τις αποφάσεις της υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική της προώθησης των ιδιωτικοποιήσεων αρμοδιοτήτων και του ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να στηριχτεί η επιστροφή «στην μετά μνημονίων κανονικότητα», δηλαδή στην στήριξη με κάθε μέσο κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, με το ταυτόχρονο τσαλαπάτημα των εργασιακών δικαιωμάτων.

Απαιτούμε:

Να ανακληθεί η 430/31-8-2018 Απόφαση περί «ανακατανομής προσωπικού της Δ/νσης ΚΤΕΟ».

Να μην κλείσουν δημόσιες υποδομές και υπηρεσίες, να μην προχωρήσει η συρρίκνωση και η ιδιωτικοποίησή τους.

Να μην γίνει η δημόσια περιουσία βορρά σε «επενδυτικά σχέδια».

Να λειτουργήσουν άμεσα όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ, και αυτό του Ελληνικού με πλήρεις λειτουργίες και αρμοδιότητες.»