Αρχική Ελλάδα Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Προσπάθησε να περάσει κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Προσπάθησε να περάσει κινητά τηλέφωνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε συμβασιούχους σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Χαλκίδας την ώρα που περνούσε το κατώφλι των φυλακων «φορτωμένος» με κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim.

Ο υπάλληλος που οι πληροφοριες λένε οτι είναι νεος και μπήκε με τον διαγωνισμο 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ, συνεληφθη ύστερα απο πληροφοριες που έφθασαν στην ΕΛ.ΑΣ για περιεργες δραστηριότητες και μετα απο δικογραφια που σχηματίστηκε σε βάρος του αναμένεται να οδηγηθει στον εισαγγελέα.

«Οι επίορκοι και διεφθαρμένοι υπάλληλοι δεν είναι συνάδελφοί μας. Είναι συνυπηρετώντες υπάλληλοι οι οποίοι μας μολύνουν. Αργά ή γρήγορα ο βούρκος στον οποίο κυλιούνται θα τους ρουφήξει. Ο πέλεκυς της δικαιοσυνης πρέπει να πέφτει βαριά επάνω στα λερωμένα και απλωμένα χέρια τους» τονίζει στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Σπύρος Καρακίτσος.

IMG_6746


Όπως προσθέτει: «Η ομοσπονδία μας έχει προτείνει ένα πλέγμα μέτρων για την αντιμετώπιση όλων των εκφάνσεων της διαφθοράς στις φυλακές με πρωτο και κυριο της δημιουργία ενός σύγχρονου σώματος επιθεώρησης και ελέγχου καταστημάτων κράτησης κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα».