Προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω σύγχυση ύστερα από τις ενστάσεις των εργαζομένων στα ΚΕΠ, έχει προγραμματιστεί συνάντηση για αύριο Τρίτη (31.12), μεταξύ  των εκπροσώπων των εργαζομένων στα Κ.Ε.Π., της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η συνάντηση πραγματοποιείται προκειμένου να «διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Κ.Ε.Π. κατά την πρώτη ημέρα προσέλευσης των ενδιαφερομένων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», τονίζει σε διευκρινιστική ανακοίνωση το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Να θυμίσουμε πως στη συγκεκριμένη ανακοίνωση διευκρινίζεται και ο τρόπος που θα μπορούν οι πολίτες από την Τετάρτη (1 Φεβρουαρίου) να καταθέτουν τις αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.